Creatief initiatief Hospice Egmond

Hallo!

Mijn naam is Elles de Lang. Sinds 2005 woon ik in Egmond aan Zee. Een prachtig dorp aan zee met de duinen en het bos in de buurt. En, er wordt in Egmond aan Zee hard gewerkt aan de bouw van een hospice.

Ik wil mijn steentje aan de bouw van het hospice bijdragen en jij kunt mij daarbij helpen! Hoe kun jij mij helpen?

Workshop kaarten en labels

Tijdens een workshop met vriendinnen, buren, kennissen, moeders en schoonmoeders of gewoon met die leuke collega’s maak je van mooie materialen, zoals papier en inkt van Stampin’Up, mooie kaarten, labels of een cadeauverpakking. Ik zorg voor een leuke middag of avond én voor een lekkere kop koffie of thee.

De data van de workshops

Jouw bijdrage voor het hospice

De kosten van de workshop zijn € 7,50. Door mee te doen doneer je direct € 5 aan het hospice. Ik zorg ervoor dat jouw bijdrage bij het hospice terechtkomt. Ik geef workshops thuis of op locatie vanaf 2 personen tot maximaal 10 personen.

We starten deze dinsdag (04-02-2020) al met de Valentijn Workshop!

Kaarten en labels te koop

Heb je geen tijd om de workshop te volgen, maar wil je wel de leuke labels en kaarten kopen om zo het hospice te steunen? Dat kan natuurlijk ook. Ik maak veel met een thema; Valentijnsdag, geboorte of de zee. In overleg kom ik je bestelling zelf bij je thuis bezorgen in de Egmonden. Je kunt mij een privébericht via Facebook sturen; Elles de Lang. Je kunt mij ook bellen op 06 15340811 of 072 5071417. Mailen mag ook ellesdelang@gmail.com

Donatie voor Hospice Egmond

Op dit moment heeft Elles al € 90 opgehaald met de kaartverkoop voor de workshops. Heel erg bedankt voor dat mooie bedrag. Alle bestuursleden én vrijwilligers Hospice Egmond.

Sidney GrootCreatief initiatief Hospice Egmond

3 comments

Join the conversation
 • Carola Veenhoven - februari 4, 2020 reply

  Lieve Elles,
  Wat een prachtige kaarten en labels heb je toch weer gemaakt. De liefde die jij er in stopt, spat er ook echt vanaf! Heel veel succes met je workshops! Wat geweldig dat je dit doet voor dit mooie doel ❤ Het steentje wat straks zo mooi staat te stralen van het hospice, is dan vast jouw bijgedragen steentje!

  Pauline de Vries - februari 4, 2020 reply

  Hallo Carola, wij zijn blij met de betrokkenheid van Elles bij de bouw van het hospice: vele handen maken lichter werk! En de workshops worden hopelijk een groot succes!

 • Iris - februari 4, 2020 reply

  Lieve Elles,
  Jouw passie is terug te zien in alle kaarten en labels. Het is een feestje om een workshop te mogen volgen bij jou! Bedankt voor het prachtige aandenken en hopelijk steunen veel mensen dit prachtige initiatief! ❤️❤️
  Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *